Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α ΗΠΕΙΡΟΥ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
ΗΠΕΙΡΟΥ   (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.Η.)
Αμάλθειας 12, Τ.Κ. 45500
Καρδαμίτσια, Ιωάννινα
e-mail: seepea.ipeirou@yahoo.gr                        Ιωάννινα, 18-12-2012
                                                                                     
                                                                    Aρ. Πρωτ.: -35-



ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.) Ηπείρου και εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων του ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Ιωαννίνων, όλοι εμείς που ζούμε και εργαζόμαστε στην περιφέρεια, αισθανόμαστε την ανάγκη να απευθύνουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τα μέλη του Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α., καθώς και σε όλους τους συναδέλφους, οι οποίοι, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, εργάσθηκαν για την ακύρωση των δυσμενών εξελίξεων στο χώρο της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους Β. Βούγια, Π. Κατσούλη, Μ. Λεωτσάκου και Δ. Παπαευθυμίου, που σήκωσαν το μεγαλύτερο βάρος αυτής της κινητοποίησης.

Θέλουμε, επίσης, να δηλώσουμε ότι στεκόμαστε στο πλευρό τους, ενισχύοντας ηθικά τις άοκνες προσπάθειές τους και στηρίζουμε τον κοινό μας αγώνα.

Δυστυχώς, στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρισκόμαστε κάθε φορά μαζί τους στο πρώτο μετερίζι, και γι’ αυτό το λόγο δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας και έτοιμοι να βοηθήσουμε, με όποιο τρόπο είναι πρόσφορος, στην επίλυση των χρόνιων προβλημάτων μας ως επιστημόνων, εργαζομένων και ανθρώπων εν γένει.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

H ΠΡΟΕΔΡΟΣ              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ




ΜΠΙΚΑ ΧΑΡΟΥΛΑ           ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ