Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Η ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΔΕΔΥ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 
ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ 
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΗ 
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ
 ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 30-3-2014
*Παραθέτουμε το ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ
Κάλεσμα για οργάνωση, δυναμική και μαζική συμμετοχή στις αγωνιστικές – απεργιακές δράσεις του επόμενου δεκαπενθήμερου
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Όπως είναι γνωστό, το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κατά τη συνεδρίασή του, την Παρασκευή, 21-03-2014, έλαβε ΑΠΟΦΑΣΗ για συνέχιση των αγωνιστικών και απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων στο Δημόσιο Τομέα ενάντια στην καταστροφική για το κοινωνικό σύνολο, ασκούμενη κυβερνητική πολιτική και συγκεκριμένα για συμμετοχή στην 24ωρη Γενική Απεργία της 9ης Απριλίου 2014.
Παράλληλα, έδωσε ανοικτή εξουσιοδότηση στην Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για την εξειδίκευση, οργάνωση, προκήρυξη και πραγματοποίηση κάθε αγωνιστικής και απεργιακής μορφής που θα κριθεί αναγκαία για την υπεράσπιση εργασιακών, δημοκρατικών και κοινωνικών δικαιωμάτων, κατά τη διάρκεια του επόμενου διαστήματος και έως την ανανέωση του πλαισίου από το νέο Γενικό Συμβούλιο.
Στο πλαίσιο αυτό, καλούμε κάθε εργαζόμενο και κάθε εργαζόμενη να συμμετέχει:
  • Στο Συλλαλητήριο Διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή την Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014 (ημέρα ψήφισης των νέων καταστροφικών μέτρων που συμφώνησαν Τρόικα και Κυβέρνηση) και ώρα 6:30μμ, στην Πλατεία Συντάγματος. Στο πολυνομοσχέδιο προβλέπεται η απελευθέρωση των απολύσεων, το ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας και η περαιτέρω οικονομική αφαίμαξη των ασφαλιστικών ταμείων, καθώς και η λεγόμενη εργαλειοθήκη ΟΟΣΑ, με τα πλήγματα που επιφέρει στους φαρμακοποιούς, στους κτηνοτρόφους και άλλους τομείς εργαζομένων.
  • Στο Συλλαλητήριο που συνδιοργανώνουν ΑΔΕΔΥ και ΕΚΑ, την Τρίτη, 1η Απριλίου 2014 (ημέρα συνεδρίασης του ECOFIN, το οποίο αναμένεται να αποφασίσει νέες ανατροπές στα δικαιώματα των εργαζομένων) και ώρα 6.00μμ στην πλ. Κλαυθμώνος.
  • Στην 24ωρη Γενική Απεργία της 9ης Απριλίου 2014.